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"RESTO RENÉ"
APERITIVOS APPETIZERS APPETIZERS AMUSES
PAIS DE LAS MARAVILLAS
Bombones de Foie, Turrón y Chocolate salado, acompañado de confitura de Cerezas

HOMENAJE A LA ALMADRABA Y LAS BODEGAS
Milhojas de Mousse de Atún en manteca y dados de Oloroso

AIRES DE INVIERNO
Pate de Ave crujiente acompañado de tomatitos confitados y vinagreta de frutos secos
WONDERLAND
Foie bonbons, nougat and salted chocolate accompanied by Cherry jam and crusty bread

TRIBUTE TO ALMADRABA AND WINERIES
Tuna mouse millefeuille and oloroso dices

AN AIR OF WINTER
Crispy pate accompanied by candied tomatoes and nuts vinagrette
WONDERLAND
Foie bonbons, nougat and salted chocolate accompanied by Cherry jam and crusty bread

TRIBUTE TO ALMADRABA AND WINERIES
Tuna mouse millefeuille and oloroso dices

AN AIR OF WINTER
Crispy pate accompanied by candied tomatoes and nuts vinagrette
WONDERLAND
Foie, nougat en gezouten chocoladebonbons, vergezeld van kersenjam

HULDE AAN DE ALMADRABA EN DE KELDERS
Tonijnmousse Millefeuille in boter en Olorosoblokjes

WINTERLUCHT
Krokante gevogeltepaté vergezeld van gekonfijte tomaten en vinaigrette van gedroogde vruchten
ENTRANTES STARTERS STARTERS VOORGERECHTEN
AMOR VERDADERO
Deconstrucción de Cocido de Gallina y su caldo de Hierbabuena

NIEBLAS DE VIEIRAS
Vieira con panceta ahumada y alioli de calamar, acompañado de verduras al Kamado
TRUE LOVE
Deconstruction of hen stew and its peppermint broth

SAINT JACQUES SCALLOPS
Scallops with smoked belly, aioli of calamar ink accompaniend by Kamado roasted vegetables
TRUE LOVE
Deconstruction of hen stew and its peppermint broth

SAINT JACQUES SCALLOPS
Scallops with smoked belly, aioli of calamar ink accompaniend by Kamado roasted vegetables
WARE LIEFDE
Deconstructie van Cocido de Gallina en zijn pepermuntbouillon

MIST VAN VIEIRAS
Coquille met gerookt spek en inktvis aioli, vergezeld van Kamado groenten
PRINCIPALES MAIN MAIN HOOFDGERECHTEN
DE TARIFA A LA VILA
Ventresca de Atún y Gamba Roja, crema de cebolla caramelizada al Martini Blanco con roca de patata

GUIÑO AL CIELO
Guiso de Galera con Garbanzos acompañado de Embutidos de la Terreta y yema de huevo curada en soja
FROM TARIFA TO LA VILA
Kamado roasted tuna belly,red prawns, caramelized onion with White Martini and potato rock

A NOD TO THE SKY
Galley stew with chickpeas, sausages from the área and egg yolk cured in soy
FROM TARIFA TO LA VILA
Kamado roasted tuna belly,red prawns, caramelized onion with White Martini and potato rock

A NOD TO THE SKY
Galley stew with chickpeas, sausages from the área and egg yolk cured in soy
VAN TARIFA NAAR LA VILA
Tonijnbuik en Rode Garnalen, gekarameliseerde uiencrème met Witte Martini met aardappelrots

KNIPOOG NAAR DE HEMEL
Galera Stoofpot met Kikkererwten vergezeld van Worsten uit La Terreta en soja-gemarineerd eigeel

· · · SORBETE DE FRUTA NATURAL · · · · · · NATURAL FRUIT SORBET · · · · · · SORBET · · · · · · SORBET NATUURLIJK FRUIT · · ·

MAGRET DE PATO
Pato con Milhojas de patata y paté de hígado acompañado de setas con muselina de melocotón, jengibre y ajo asado

DUCK BREAST
Duck with potato millefeuille and liver pate , mushrooms with peach emulsión, ginger, and roasted garlic

DUCK BREAST
Duck with potato millefeuille and liver pate , mushrooms with peach emulsión, ginger, and roasted garlic

EEND MAGRET
Eend met aardappel millefeuille en leverpastei vergezeld van champignons met perzik mousseline, gember en geroosterde knoflook
POSTRE DESSERT DESSERT DESSERT
Milhojas Hermine
Milhojas deconstruida, Mousse de Turrón y crema de Chocolate
MILLEFEUILLE HERMINE
Deconstructed millefeuille, nougat mousse and chocolate cream
Millefeuille Hermine
Deconstructed millefeuille, nougat mousse and chocolate cream
MILHOJAS HERMINE
Gedeconstrueerde millefeuille, nougatmousse en chocoladeroom
PRECIO PRICE PRIX PRIJS
€ 70.00 SIN VINOS WITHOUT WINES SANS VINS ZONDER WIJN
€ 105.00 CON MARIDAJE DE VINOS WITH WINE PAIRING accompagné de vins sélectionnés MET GESELECTEERDE WIJNEN

Restó René :
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Horario Servicio Comidas: 13:00h a 16:00 h

Horario Servicio Cenas: 19:00h a 23:00h

Domingos abierto de 13:00h a 16:00h

Cerrado : Lunes (Todo el día) y Domingo (Cenas)